Támogasson minket

Víziónk

Elsősorban azoknak a fiataloknak szeretnénk segíteni, akik egy komoly döntés meghozatala előtt állnak, azon gondolkodnak, hogy milyen közép- vagy főiskolát válasszanak, hogy az ott megszerzett tudást majd sikeresen kamatoztathassák a munkaerőpiacon is. Meggyőződésünk, hogy az embereknek örömmel kéne a munkahelyükre járni és jól érezni magukat a munkahelyen, mert csak így lehetnek hatékonyak és kizárólag így tudják átadni a bennük rejlő tartalékokat.

Az Emiero.hu segít beazonosítani az erős oldalakat és a fejlesztésre szoruló területeket mindenkinek, aki a munkaerőpiacon szeretne boldogulni.


Támogatási lehetőségek

Diákoknak szóló weboldalt üzemeltet? Szóljon nekik, hogy jó ha tisztában vannak erős és gyenge pontjaikkal. Álláskeresőkkel foglalkozik? Kínálja fel az ingyenes teszt lehetőségét, hogy mindeddig ismeretlen, új karrierút nyílhasson meg előttük. Helyezze el logónkat vagy bannerünket oldalán.

Valamennyi pénzügyi támogatást az Emiero.hu oldal további fejlesztésére fordítunk, hogy tovább bővíthessük az oldalon található tartalmat.

Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba egyéb támogatási mód esetén.

Bannerek

Emiero Career Advisor

Emiero Career Advisor
     Emiero Career Advisor